Verkocht:Schenkeldijk 63, 3295 ED 's-Gravendeel - Foto
Verkocht
+110

Schenkeldijk 63 3295 ED 's-Gravendeel

  • Woonhuis
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Bouwjaar 1914
  • 1.205 m² perceeloppervlakte
  • 117 m² gebruiksoppervlakte
  • B Energielabel B

Beschrijving

De bezichtigingen bij deze woning hebben op 10 juli plaatsgevonden. Degenen die geweest zijn, die hebben de gelegenheid om tot maandag 15 juli, 12.00 een bod te doen via Eerlijk bieden. Er worden verder geen bezichtigingen ingepland, tenzij zou blijken dat deze woning maandagmiddag nog niet verkocht zal zijn.

app.eerlijkbieden.nl/auction/668f6d5cc01427f18ad10ef6 is de link naar het biedformulier.

Bent u op zoek naar het toppunt van romantisch wonen, wilt u zelfvoorzienend wonen of wilt u het gewoon allebei?

Op een mooi vlak en 'vierkant' perceel van maar liefst 1205 m² eigen grond vindt u (onder aan de dijk) dit gave vrijstaande 'feel good' woonhuis.

Bij veel woningen zijn de foto's mooier dan de werkelijkheid. In dit geval zijn de mooie foto's gewoon mooi, maar geven ze net niet dat ‘WOW gevoel’ dat je krijgt wanneer je in de woning bent of in die fenomenale tuin staat. Dit is ook weer zo'n object dat je niet moet bekijken maar beleven, ervaren en voelen.

Zeker als het zonnetje (eindelijk) weer eens schijnt, dan zou je het liefste je stoel neer zetten en hier nooit meer weggaan. Zeker wanneer je het prachtige kleurenspel dat wordt verzorgd door de ondergaande zon hebt aanschouwd vanuit je eigen tuin. De overkapping met uw buitenkeuken, de terrassen, de vele fruit- en notenbomen en de moestuin (met hobbykas en berging voor uw tuingereedschap), waarin u uw eigen onbespoten groente kunt verbouwen.

Wanneer ik in mijn glazen bol kijk, dan voorzie ik dat er hier een paar kippies gaan rondscharrelen of een geit gaat mekkeren. Uw hond(en) zal/zullen hier waarschijnlijk ook een paradijselijk gevoel ervaren.

De woning is ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd in klassieke stijl (mooie paradox) voor een stel. Ondanks het behoorlijke aantal m² wonen (117, met een bruto inhoud van 462 m³) is dit geen typische gezinswoning. Voor 2 personen is deze woning perfect, ook met 1 kind kan het prima, de aangebouwde zijkamer is uitstekend te gebruiken als mooie tweede slaapkamer.

Ook aan duurzaamheid is gedacht. De in 1914 gebouwde woning is voorzien van een Energielabel met de letter B, dat komt mede door de 14 zonnepanelen. Vorig jaar is ook nog een nieuwe Vaillant EcoTEc HR ketel geplaatst. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en het dak en de gevels zijn geïsoleerd.

De indeling is als volgt: entree, ruime hal met aan rechterzijde het toilet en aan linkerzijde een garderobekast, de meterkast en de c.v. kast. vanuit de hal komt in u in 'overgang' van de aan de voorzijde gelegen woonkamer (ca. 750/583 x 430) naar de open keuken (ca. 500 x 230 met zeer nette inbouwkeuken v.v. -apparatuur). Vanuit de keuken is er een open verbinding met de aan de achterzijde eetkamer (ca. 240 x 240) met vaste kast en openslaande tuindeuren. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de aan de zijkant aangebouwde tuinkamer/slaapkamer (535 x 280) met aansluitend gelegen bergruimte/voormalige hobbykas (344 x 278). De gehele begane grondvloer is afgewerkt met PVC.

In de gezellige woonkamer met een combinatie van Industrial en klassieke elementen vindt u een gave vide, de trapopgang en een houtkachel.

Op de verdieping – met airco en aan 2 zijden een dakkapel - is de indeling als volgt: overloop met vide, heerlijk grote slaapkamer (ca. 750 x 440/400) met vaste kasten, afgescheiden ruimte voor de wasapparatuur en stijvolle en-suite badkamer (400 x 186) met inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Op de verdieping zijn de dakspanten en de gordingen mooi in beeld en in een contrasterend donkere kleur geverfd, waardoor ze nog meer spreken.

Vanaf Schenkeldijk rijdt u in 5 minuten naar de winkels in Strijen en 's-Gravendeel, naar de snelweg A16/N3, de verkeersader van de Hoeksche Waard (de N217), in 10 minuten naar het centrum van Dordrecht en in 25 minuten naar Breda en Rotterdam. De bereikbaarheid is uitstekend, voor de voorzieningen hoeft u niet te ver weg, u komt altijd ergens langs!

Is uw hartslag bij het zien van de foto's en de tekst (lichtelijk) versneld, of vindt u het gewoon een tof(fe) pand/object/locatie. Neem dan gerust contact op, dan gaan we met elkaar deze woning/locatie beleven!

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
06917
Vraagprijs
€ 550.000,- k.k.
Inrichting
Niet gestoffeerd
Inrichting
Niet gemeubileerd
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Vrijdag 5 juli 2024
Laatste wijziging
Zondag 11 augustus 2024

Bouw

Type object
Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1914
Dakbedekking
Dakpannen
Type dak
Zadeldak
Isolatievormen
Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
1.205 m²
Woonoppervlakte
117 m²
Inhoud
462 m³
Oppervlakte externe bergruimte
31 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2
Aantal kamers
3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
Aan rustige weg
Beschutte ligging
Nabij snelweg

Tuin

Type
Tuin rondom
Hoofdtuin
Ja
Oriëntering
Zuid-west
Heeft een achterom
Ja
Staat
Prachtig aangelegd

Energieverbruik

Energielabel
B

CV ketel

CV ketel
Vaillant EcoTec HR
Warmtebron
Gas
Bouwjaar
2023
Combiketel
Ja
Eigendom
Eigendom

Uitrusting

Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche
Toilet
Wastafel
Heeft kabel-tv
Ja
Heeft een rookkanaal
Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig
Ja
Tuin aanwezig
Ja
Heeft schuur/berging
Ja
Heeft een schuifpui
Ja
Heeft zonnepanelen
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
's-Gravendeel K 359
Perceeloppervlakte
1.205 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond