We gaan graag met u op klantreis!

De ene gaat graag naar het all you can eat buffet, een tweede eet het liefste een visje aan het strand, een derde zo’n overheerlijke juicy Angus burger of juist een avocado salade en de vierde gaat graag luxe uit eten in een toprestaurant.

Waarom zou het dan bij de verkoop van een woning niet mogelijk zijn om te kiezen?

Contact opnemen Bel ons direct

We gaan graag met u op klantreis!

Standaard all-inclusive service

Onze standaard is de all-inclusive service, met een maximale exposure op Funda (ook met dronefoto en blikvanger), Instagram (door de fotograaf wordt ook een Instagram reel gemaakt) en Facebook, en maximaal ontzorgen. In die ruim 32 jaar die ik als makelaar werkzaam ben – voornamelijk in de Hoeksche Waard, maar ook in Rhoon, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, de Drechtsteden enz.) is dat iedere klant anders is en dat je maatwerk moet leveren.

We hebben samenwerking met een vriendelijke en – zover wij weten goedkoopste - expert, die voor u het wettelijk verplichte Energielabel verzorgt. We hebben een samenwerking met een partij die u (gratis) helpt met het zoeken naar de meest gunstige contracten voor energie, telefonie en internet, verzekeringen etc.

Contact opnemen Bel ons direct

Standaard all-inclusive service

Waardebepaling van uw woning

Wanneer u een afspraak maakt voor een waardebepaling van uw woning, dan zullen we in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken en dit meenemen in het eventuele vervolg.

Alle teksten worden de door de makelaar zelf, zonder hulp van A(rtificial) I(ntelligence) gemaakt. Alvorens deze geplaatst wordt, wordt deze eerst aan de eigenaar voorgelegd. De presentatie van uw woning is zowel het visitekaartje van uw woning, als het visitekaartje van de makelaar.

Contact opnemen Bel ons direct

Waardebepaling van uw woning

5 sterren reis

Wanneer we samen op klantreis gaan, dan moet het ook een 5 sterren reis zijn.

Wij zijn niet op zoek naar tevreden klanten, we zijn op zoek naar wandelende reclameborden. Tevreden is de absolute ondergrens. Wanneer u tevreden bent, dan zijn wij dat (meestal) niet.

Contact opnemen Bel ons direct

5 sterren reis